Skip to content

Intake consult

Intake consult

De intake is het eerste consult bij ons. Dit consult duurt ongeveer 20 a 30 minuten. Tijdens het eerste consult: 

Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor het consult alvast de gezondheidsvragenlijst (link) in te vullen? Om de inschrijving te voltooien hebben wij ook uw legitimatiebewijs nodig. Deze kunt u gewoon meenemen naar de afspraak.

Behandelplan en röntgenfoto’s

Samen met uw tandarts maakt u een behandelplan. Wij houden hierbij natuurlijk rekening met uw wensen. 

Voor het maken van een behandelplan hebben wij meestal aanvullend een setje röntgenfoto’s nodig. Hierop kunnen wij bijvoorbeeld beoordelen of er gaatjes aanwezig zijn en of de huidige vullingen nog in goede staat zijn. Voor het maken van röntgenfoto’s volgen wij de landelijke protocollen. Hierin staat beschreven hoe wij moeten bepalen hoe vaak er röntgenfoto’s gemaakt worden. Het kan zijn dat er nog recent röntgenfoto’s gemaakt zijn. Dan hoeven wij in de meeste gevallen geen nieuwe röntgenfoto’s te maken. Zou u aan uw vorige tandarts Zoetermeer kunnen vragen om de röntgenfoto’s samen met het dossier naar ons te mailen?

Kosten

De tandartstarieven zijn landelijk bepaald. Elke verrichting heeft een eigen code. De codes die bij een intake gebruikt worden zijn:
 • C11
  € 22,91
  Periodiek mondonderzoek
 • X10
  € 16,88
  Maken en beoordelen kleine röntgenfoto
 • X21
  € 72,35
  Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto

De kosten liggen tussen de 22,91 en 129,02. Indien er een uitgebreider plan uit uw intake komt dan zullen wij een begroting maken voor u. Het maken van een begroting is voor ons verplicht vanaf 250.

Wij zien u graag op onze eerste afspraak!

× Hoe kan ik u helpen?