Skip to content

Tandarts Zoetermeer

Tandarts Zoetermeer

Tandarts in Zoetermeer

Mondzorgcentrum Zoetermeer is dé nieuwe tandarts voor u!

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat wij u de beste zorg aanbieden die mogelijk is in de tandheelkunde. Wij geloven dat dit alleen bereikt kan worden door over een vriendelijk, vakkundig team van tandartsen, assistentes, mondhygiënisten en andere medewerkers. Wij hebben de beschikking over de meest moderne en nieuwe apparatuur die goed past bij een moderne tandartspraktijk.

Dit wil zeggen wat wij niet alleen ons uiterste best doen bij de behandelingen en deze zo goed mogelijk laten verlopen, maar ook dat wij ervoor zorgen dat u altijd een kalme sfeer ervaart bij deze tandarts in Zoetermeer. Veel mensen zien er helaas tegenop om naar de tandarts toe te gaan. Dit willen wij graag tegen gaan en voorkomen bij onze tandartspraktijk, daarom zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat u ons vertrouwt en zich veilig voelt wanneer u bij onze tandarts in Zoetermeer een behandeling krijgt.

Preventie en mondhygiëne

Gebitsreiniging en instructie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie/mondhygiënist. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw mond. Enkele belangrijke aspecten zijn: op de juiste manier poetsen, flossen, stokeren of ragen en regelmatige controle van uw gebit door onze mondzorgverleners.

Parodontitis

Er zijn helaas genoeg mensen die last hebben van Parodontitis. Dit is een ziekte aan het tandvlees die ervoor zorgt dat het kaakbot en het tandvlees in je mond langzaam zullen verdwijnen. Gelukkig kunnen de mondhygiënist in Zoetermeer deze ziekte goed behandelen wanneer we er op tijd bij zijn. Gedurende dit proces zal u begeleid worden door onze ervaren mondhygiënist.

Sealen

Wanneer in uw mond blijvende kiezen doorkomen, kan dit leiden tot het ontstaan van gaatjes. Hier willen wij u graag tegen beschermen. Daarom brengt de tandarts een dun laagje van een soort lak aan in de diepe groeven van uw kiezen. Dit alles zullen wij doen zonder dat u pijn ervaart of dat de tandarts in uw mond gaat boren. Zo wordt u zonder al te veel ongemak goed beschermd tegen gaatjes in uw tanden.

Nightguard en knarsbitje

Heeft u het gevoel dat u in de nacht aan het knarsen bent of ondervindt u misschien slijtage van uw gebit? In zo’n geval kunnen onze experts een nightguard voor u aanmeten om u van alle problemen af te helpen.

Reguliere tandheelkunde

Gedurende het periodieke mondonderzoek zullen onze experts eventuele klachten en wensen die u wellicht heeft met u bespreken. Vervolgens zullen wij een screening maken om erachter te komen of er bij u sprake is van eventuele problemen bij uw gebit, tandvlees of kaakgewricht.

Specialistische tandheelkunde bij uw tandarts in Zoetermeer

Gebitsslijtage en restauratieve tandheelkunde

Soms kan het zijn dat men last heeft van tanden of kiezen die afbreken of zelfs gebitsslijtage. In zo’n geval kunt u het beste even langskomen bij de tandarts Zoetermeer. Het kan namelijk zo zijn dat uw tanden en kiezen niet goed functioneren in uw kaakstelsel. Samen met u zullen wij een behandelplan maken die op u is afgesteld, waarin onze mogelijkheden worden gecombineerd met uw wensen.

Wortelkanaalbehandelingen

Als u last heeft van een ontsteking aan uw tand of kies is een wortelkanaalbehandeling nodig om dit op te lossen. De tandarts Zoetermeer zal de binnenkant van uw tand volledig schoonmaken en zal deze hierna weer netjes restaureren.

Tandarts Zoetermeer

Esthetische tandheelkunde

Bent u niet zo tevreden met hoe uw tanden er op dit moment uitzien? Bij de tandarts in Zoetermeer kunt u terecht met uw problemen en zullen wij samen met u nagaan hoe wij dit op de beste en meest duurzame manier met u kunnen oplossen. Zo zouden wij uw tanden bijvoorbeeld kunnen bleken, facings vervaardigen of orthodontie gebruiken.

Implantaten

Heeft u niet al uw tanden of kiezen meer? Gelukkig kunnen deze eventueel door ons vervangen worden door een implantaat. Dit is een klein schroefje gemaakt van titanium die de tandarts in uw kaakbot plaatst. Hier bovenop kan de tandarts Zoetermeer bijvoorbeeld een kroon plaatsen, maar implantaten kunnen ook gebruikt worden als een soort van verankering voor een klikgebit.

Verstandskiezen

Als u verstandskiezen heeft dan komen deze meestal rond de leeftijd van 18 jaar door. Soms kan het gebeuren dat deze niet volledig doorkomen of misschien zelfs scheef groeien en in zo’n geval is het een slim idee om de verstandskiezen te laten verwijderen. Ons team van tandartsen Zoetermeer zal u hierbij advies geven en helpen.