Skip to content

Mondhygiënist Zoetermeer

Mondhygiënist Zoetermeer

Mondhygiënist Zoetermeer

Mondzorgcentrum Oosterheem is dé nieuwe mondhygiënist voor u in Zoetermeer.

Het is voor ons belangrijk dat wij u de beste zorg aanbieden die mogelijk is qua mondhygiëne. Wij geloven dat dit alleen bereikt kan worden door over een vriendelijk, vakkundig team van tandartsen Zoetermeer, assistentes, mondhygiënisten en andere medewerkers te beschikken en door de meest moderne en nieuwe apparatuur te gebruiken.

Dit wil zeggen wat wij niet alleen ons uiterste best doen tijdens de behandelingen om deze zo goed mogelijk laten verlopen, maar ook dat wij ervoor zorgen dat u altijd een relaxte sfeer ervaart. Veel mensen zien er vaak tegenop om naar de tandarts te gaan. Dit willen wij graag voorkomen en daarom zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat u ons vertrouwt en zich veilig voelt wanneer u bij ons onder behandeling gaat.

Gebitsreiniging en instructie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw mond. Enkele belangrijke aspecten zijn: op de juiste manier poetsen, flossen, stokeren of ragen en regelmatige controle van uw gebit door onze mondzorgverleners.

Parodontitis

Er zijn helaas genoeg mensen die last hebben van Parodontitis. Dit is een ziekte aan het tandvlees die ervoor zorgt dat het kaakbot en het tandvlees in je mond langzaam zullen verdwijnen. Gelukkig kunnen onze specialisten deze ziekte goed behandelen wanneer we er op tijd bij zijn. Gedurende dit proces zal u begeleid worden.

Sealen

Wanneer in uw mond blijvende kiezen doorkomen, kan dit leiden tot het ontstaan van gaatjes. Hier willen wij u graag tegen beschermen. Daarom brengt de tandarts een dun laagje van een soort lak aan in de diepe groeven van uw kiezen. Dit alles zullen wij doen zonder dat u pijn ervaart of dat de tandarts in uw mond gaat boren. Zo wordt u zonder al te veel ongemak goed beschermd tegen gaatjes in uw tanden.

Reguliere tandheelkunde

Gedurende het periodieke mondonderzoek zullen onze experts eventuele klachten en wensen die u wellicht heeft met u bespreken. Vervolgens zullen wij een screening maken om erachter te komen of er bij u sprake is van eventuele problemen bij uw gebit, tandvlees of kaakgewricht.

Specialistische tandheelkunde

Gebitsslijtage en restauratieve tandheelkunde

Soms kunnen tanden of kiezen afbreken of verslijt het gebit. Dan kunt u het beste even langskomen. De tandarts zal kijken wat het probleem is en vervolgens samen met de mondhygiënist een behandelplan voor u opstellen. Zo weet u tegelijkertijd ook wat u kunt veranderen in de zorg voor uw gebit.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij last van een ontsteking aan de tand of kies zal de tandarts een wortelkanaalbehandeling gebruiken om dit op te lossen. Hierbij zal de tandarts de binnenkant van uw tand goed schoonmaken en deze weer restaureren. Vervolgens krijgt u advies over de verzorging van uw gebit waarmee u ontstekingen voortaan kunt voorkomen.

Mondhygiënist Zoetermeer

Esthetische tandheelkunde

Zou u liever mooiere tanden willen? Wijk kunnen u hierbij helpen. Zo kunt u bij ons advies krijgen over hoe u de zorg van uw mond beter kunt aanpakken, waardoor uw tanden er ook beter uit gaan zien. Als dit niet werkt, kunt u nog altijd met de tandarts overleggen of bleken, facings vervaardigen of orthodontie nog een optie zijn.

Implantaten

Als u niet al uw tanden of kiezen meer heeft, kunt u deze door ons laten vervangen met een implantaat. Nadat de tandarts u hierbij heeft geholpen, kunt u terecht bij onze mondhygiënist in Zoetermeer die u verder advies zal geven over de verzorging van uw gebit.

× Hoe kan ik u helpen?